Vintern närmar sig..

..med stormsteg, känns det som.

Än så länge har vi snöfritt men frosten skimrar i vitt lite här och där. Och det har varit kallt under de senaste dagarna.. idag -5 grader under dagen och -10 nu på kvällen.


Under dagens långpromenad kunde det snabbt konstateras att det mesta går i brun färgskala just nu, och att isarna lagt sig på vattendragen här i trakten.

















I vilket fall som helst var det skönt med solsken, ledig lördag och fotorunda runt kvarteren..

Kommentarer
Postat av: Åsa!

Så vackra bilder! Det är skönt med kyla, sålänge det inte blåser. Vi har faktiskt 1 minusgrad ikväll, det är stor skillnad i väderlek i vårt avlånga land!

2008-11-01 @ 20:38:53
URL: http://bitihopdax.blogspot.com/
Postat av: karin-odlar-sin-trädgård

Vad duktig du är som håller igång 2 bloggar! Men när man tar så många vackra bilder som du kan jag förstå att det behövs plats. Jättehärliga bilder både här från era utflykter och på fåglarna vid fågelbordet i din andra blogg!

2008-11-02 @ 16:13:30
URL: http://odlasintradgard.blogspot.com
Postat av: Kirsti

Åsa:

Tackar.. och instämmer.. några minus OCH blåst är inte kul! Och jämför man med Gotland kan jag ju inte påstå att det blåser så värst mycket och ofta här hos oss..:)

Idag har vi konstigt nog haft hela +4 grader..:)



Karin:

Hej! Tackar så mycket! Vad kul att du hittat hit! Och ja..tid tar ju bloggandet, och egentligen hinner jag inte med båda på ett seriöst bloggarvis men har denna mer som en "dagbok" över vad vi gjort..och för att inte trötta ut alla trädgårdsbloggare/läsare med massor av fågelbilder på den andra bloggen lägger jag några här i stället då och då..:)

Ha det gott i vinterkylan!

/Kirsti

2008-11-02 @ 17:19:55
URL: http://naturligtvisfritid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0