Kejsarörn

Varför händer sådant här aldrig mig!? :)

Bara dryga milen från vår lilla by svävade den fram uppe i det blå.. 
Jag spanade och spanade hela söndagen men den behagade inte flyga åt det här hållet.


Kommentarer
Postat av: Luna

Åh, jag förstår hur du känner. Min granne 2 km bort sa att det var en massa bilar och folk med kikare alldeles nedanför hans hus för några dagar sedan. Vi vet inte vad det var men något spännande var det ju i alla fall...suck! Örn har jag faktiskat aldrig sett. Trots att vi har flera häckande Havsörnar här i närheten. Jag har visserligen inte letat så mycket än. det är ju det där med tiden som aldrig räcker till.

2007-05-04 @ 11:02:42
URL: http://lunanimbus.blogg.se/
Postat av: Kirsti

Luna: Ja, t.o.m. jag blir ju nyfiken på vad det var din granne hade i trädgården! :)
Örnar är maffiga.. och Kejsarörnen sägs vara den maffigaste av dem alla.. Men man ska ha en stor nypa tur om man ska råka se sådana rariteter. Det konstiga är att den tydlligen siktats här i närheten igen! Risken finns att icke-fågelskådande folk börjar tro att man går med "näsan upp i vädret" när man spanar uppåt hela tiden..:)

2007-05-06 @ 21:19:49
URL: http://naturligtvisfritid.blogg.se
Postat av: skogsfrun

Hej, såg att du varit in till mitt naturrum* roligt att hitta likasinnade. Skrattade först när jag läste om kejsarörnen, kärt barn har många namn tänkte jag som aldrig hört namnet förr. Havsörn och Kungsörn har vi ju i landet. Havsörnen häckar i närheten och vid ett tillfälle slog den ner utanför köksfönstret. Tyvärr hann jag inte få fram kameran i tid.

2007-05-15 @ 18:41:46
URL: http://barasaras.bloggagratis.se/
Postat av: Kirsti

skogsfrun: Välkommen hit! Tyckte precis som du att det var kul att råka på en likasinnad när jag hamnade hos dig. Häftigt med havsörn i trädgården! Det har jag inte varit med om.. däremot såg man dem då och då i Stockholms skärgård.. Maffiga fåglar! Den där Kejsarörnen har fågelskådare sett några fler gånger nu här i trakten..så jag vågar inte gå ut utan kameran! :)

2007-05-16 @ 19:41:29
URL: http://naturligtvisfritid.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0