En blick..

..från en smått irriterad björktrast. Han tyckte tydligen att jag kom och störde mitt i middagsvilan..

Kommentarer
Postat av: Garntrollet

De ser verkligen sura ut framifrån :-)Jag tror inte att jag tillbringar så mycket tid att sticka (blir ju nästan aldrig klar med något!), däremot stickar jag ganska fort. Min "stress" sitter både i huvudet och i fingrarna. Jag är lite ledsen över att jag varit så sjuk i sommar att vi inte har kunnat ta oss ut och fågelskåda i skärgården, ja inte ens till Sandemar :-( Men jag får vara glad över att det verkar som en gröngöling har flyttat in i björkarna utanför vårt köksfönster. Det är ett fasligt "skattande" där ute på morgonen :-)Ha det bra.

2009-08-07 @ 12:42:04
URL: http://www.garntrollet.se
Postat av: Kersti

Jag har njutut av fågelsång hela sommaren. Väldigt få fåglar har jag lyckats känna igen men det är i alla fall skoj att se och lyssna på dem.

2009-08-08 @ 22:57:45
URL: http://plommenad.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken härlig blogg du har! Jag ser med glädje fram emot dina inlägg. Jag och min dotter är också fågelälskande naturvänner och vistas gärna såväl vid "vårt" hav som i "våra" fjälltrakter!! Ha det gott!

2009-08-10 @ 10:26:04
URL: http://maria-plivetsstig.blogspot.com/
Postat av: Kirsti

Garntrollet:

Trist att du inte mått bra!! Hoppas det är övergående! Och det är ju tur att det finns trevliga fåglar ute i trädgården också. Jag har varit väldigt slö med fågelskådarutflykter denna sommar.. men njuter istället av de som finns runt huset.

Ha det bra!Kersti:

..och genom att se och lyssna lär man sig alltid något nytt om fåglarna! Du glömmer väl inte att hänga ut en kokosnöt tidigt i höst! ;)Maria:

Tackar! Vad glad jag blir av dina rader! Kommer på besök på din blogg också..:)/Kirsti

2009-08-11 @ 19:53:00
URL: http://naturligtvisfritid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0